Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Om Skibladners Venner

Er du blant dem som ønsker å se Skibladner på Mjøsa i mange, mange år framover? Da er du i godt selskap!

 
Skillestrek
Skibladners Venner, som ble stiftet i 1974, er en forening av entusiaster med ett mål for øye: Å sørge for at ”Den Hvite Svane” har en trygg framtid! Stadig nye krav fra myndigheter, påbud om utstyr, nødvendig vedlikehold og restaureringer, gjør at vår stolte hjuldamper behøver drahjelp fra sine venner.

Foreningen får sine inntekter gjennom den årlige medlemskontingenten, royaltyinntekter, og ved salg av «Mjøsbrødet». Dette populære brødet bakes av Kjelstad Bakeri AS, og foreningen mottar kr 0,30 pr. solgte brød. Ca 400.000 brød pr år gir kjærkomne penger i kassa. Se etter Mjøsbrødet neste gang du handler!

Flere inntektskilder: Venneforeningen står hvert år for serveringen på veteranbilløpet "Helgøya rundt", og som gjerne tilbringer kassa rundt 20.000 kroner. En morsom jobb med masse hyggelige folk - både gjengen som jobber for venneforeningen, og deltagerne i løpet!

Salg av annet Skibladnermateriell som bøker, bilder osv er også viktige inntektskilder. Dette gir oss mulighet til å trå til ved behov. Ekstra hyggelig er det å kunne bidra med innkjøp av ting som behøves om bord, slik man gjorde i jubileumsåret 2006, da restauranten fikk et flott spesiallaget servise fra Porsgrund. Foreningen har også bekostet oppussing og omtrekking av møblene i 1. Plads Madsalon.

Venneforeningen har i dag over 2000 medlemmer.
 

Vedtekter


Foreningens vedtekter er under oppdatering og vil bli publisert i ny utgave snart. 

Bankkontonummer: 2050.02.54131

Foreningens leder:

Thomas Andersen

 
Årsmøtet i Skibladners Venner
Dekor_Front
Meld deg inn
Ta gjerne kontakt med Skibladnerkontoret på epost eller telefon. Vi vil besvare din henvendelse så fort som mulig innenfor våre åpningstider.
Dekor_Front
Kontakt oss
Dekor_Front
Del i sosiale medier:
Dekor_Akter
Dekor_Akter